Motivatie Podcasts – Fysieke producten (e-com)

Op deze pagina deel ik de leukste en meest inspirerende podcasts gericht op de verkoop van fysieke producten die ik online tegen kom. Heb je suggesties? Laat dan een berichtje achter op deze pagina!

Daymond John: Fubu

De ups en downs van Fubu. Van 0$ naar 800$, van bijna failliet tot een een mega investeerder genaamd XXXX – luister maar.

 

Ben Francis: Gymshark

About the Author Martijn

Hoi, Martijn hier. Ik ben verslaafd aan internet marketing sinds 2015. Ondertussen werk ik fulltime als internet marketeer en deel ik mijn ervaringen op dit blog om mijn ontdekkingen en proces te documenteren en uiteraard jou een handje op weg te helpen met jouw online avontuur. Heb je vragen, suggesties of opmerkingen laat dan een berichtje achter zodat ik je vraag zo goed mogelijk kan beantwoorden zodat ook andere er voordeel uit kunnen halen.

Leave a Comment: